Je bekijkt de reis...

Frankrijk
a
A
15 maart 2014 10:27 | Door: marja
TIneke, wat heerlijk om te lezen dat het goed gaat. Krijg heimee als ik de verhalen lees. En natuurlijk je ontmoetingen, vooral als je weer eens fout bent gereden of gelopen.
liefs en groetjes, Marja
15 maart 2014 10:56 | Door: aat oukes
Heb toch wel heel veel bewondering voor je hoor, zo te lezen is het geen vlakke weg hè, maar dat wist je waarschijnlijk wel. Ik hoop dat je deze leuke verslagen blijft geven,en ik wens je alle sterkte, en mooi weer.
Lieve groeten, Aat en Joke
15 maart 2014 19:17 | Door: Marian
Nou Tineke, niemand zal zeggen dat jij deze reis met 2 vingers in je neus hebt gedaan. Wat een doorzettingsvermogen heb je. Goed hoor. En dat vertrouwen in Jacobus komt je goed van pas.
Ik zit te bedenken dat je met de fiets 3 x zo snel gaat als lopend. Dat betekent dus dat je elke keer een overnachting overslaat en dus geld overhoudt voor als het een keer iets duurder uitpakt. Of reken ik verkeerd?
Sterkte met het klimmen en dalen en de juiste weg vinden.En vooral geniet ze. Buen camino!!
16 maart 2014 17:04 | Door: tineke ten bulte
Hoi marja, ik snap dat je heimwee hebt maar ik weet zeker ook jij maakt deze tocht nog een keer(af)
16 maart 2014 17:16 | Door: tineke ten bulte
Haa
llo aat en joke, mijn felicitaties voor jullie eerste achterkleinkind.
hoi marjan,
het punt is omdat ik de wandelroute probeer te fietsen ik niet veel sneller ga danals ik zou wandelen.
Na 3 dagen kwam ik nico ook weer tegenhij wandelt dus net zo snel als ik loop/fiets
ik vind het namelijk absoluut niet fijn om hier op de wegen zonder fietspad te fietsen.
Ik heb natuurlijk ookgewoon mijn huis tuin en keukenfiets dus geen wielrenners fiets oid
nu in reims hoor ik dat theo enloes tweedagen voor mij vertrokken uit dinant nog steeds twee dagenop mij voor zijn. Ik vind het ook wel zo leuk hoor ik blijf toch een wandelaar soms moet ik wel e3n stukje om als het echt niet gaat. Ik rust tussendoor natuurlijk ook zoveel mogelijk om mijn been te ontlasten zeker bij heuveltje op en af.