Dag 48 - Alles verandert, wij veranderen - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Tineke Bulte - WaarBenJij.nu Dag 48 - Alles verandert, wij veranderen - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Tineke Bulte - WaarBenJij.nu

Dag 48 - Alles verandert, wij veranderen

Door: Tineke

Blijf op de hoogte en volg Tineke

20 Mei 2024 | Spanje, Santiago de Compostela

‘s Morgens om 6.45 uur word ik wakker en automatisch zwaaien mijn benen uit bed en kijk ik naar buiten. Het lijkt droog te zijn! Dan realiseer ik mij dat ik er ben, ik hoef niet meer te lopen. Ik kruip nog even in mijn warme bed. Langzaam dringt het door. Ik ben er. Ik maak de verslagen van de laatste dagen. Het gekke is dat het daardoor werkelijkheid wordt. Door het opschrijven "Ik ben er" komt het besef.

Vandaag wil ik op tijd naar de kathedraal. Wellicht Tweede Pinksterdag zwaait het vat. Mijn compostella ophalen, kopje thee drinken in de huiskamer van het Nederlands genootschap en samen eten met Kitty, die morgen afreist. Maar vooral wil ik terug naar het plein en daar gaan zitten bij steen 0 kilometer.

Ik ben ruim op tijd en zit eerste bank zijbeuken. Mensen en groepen lopen voorbij. Dit is mijn moment van stilte en genieten.

Benieuwd of het wierookvat zwaait? Ga dan naar mijn website, https://camino-pelgrimtineke.nlen lees de rest van het verhaal.

• 21 Mei 2024 - 23:35

Rina:

Je hebt het weer gedaan! De camino volbracht. Wat jammer dat het vat niet slingert! Dat is toch altijd wel een hoogtepunt.

Ga je nu naar huis? Of wandel je nog verder?

Het was leuk je te ontmoeten en je verhalen te lezen. Dank daarvoor.